Pick-up service opslag

Wilt u geen omkijken hebben naar de tijdelijke opslag van uw inboedel of andere eigendommen? Met de pick-up service opslag van de Limburgse Verhuis Centrale wordt alles voor u geregeld. Het enige dat u hoeft te doen, is uw spullen zelf in en uit laden. Wij komen alles halen en brengen.

Storage box aan huis

Onze pick-up service opslag maakt inboedelopslag, of de opslag van uw bedrijfsinventaris, zo makkelijk mogelijk. De speciale opslag-container en eventuele verpakkingsmaterialen komen we op het afgesproken tijdstip aan huis brengen, zodat u uw spullen zelf in de container kunt plaatsen. Als u klaar bent, verzegelen wij de opslag-box, en plaatsen de container veilig in ons geconditioneerde opslagcentrum.

Uw spullen weer netjes thuis afgeleverd

Op het moment dat u uw spullen weer nodig heeft, komen we uw opslag-container weer netjes aan huis afleveren. Natuurlijk heeft u tussentijds altijd de beschikking over uw opgeslagen bezittingen. Kondig uw bezoek even telefonisch aan, dan zorgen wij dat u toegang krijgt tot onze opslagfaciliteiten. De Limburgse Verhuis Centrale is dagelijks bereikbaar tussen 8 en 20 uur.