Verhuizingen

Nieuw adres, nieuwe start

Bij de meeste verhuizingen komt heel wat meer kijken dan alleen het inpakken en overbrengen van uw inboedel naar het nieuwe adres. Er moet veel geregeld, geadviseerd en georganiseerd worden. Iedere verhuizing is weer anders: het is specialistenwerk.

Verhuizen is mensenwerk

Een geslaagde verhuizing betekent niet alleen dat uw spullen op uw nieuwe adres zijn aangekomen. Wij vinden het net zo belangrijk dat u met een goed gevoel kunt terugkijken op de manier waarop uw verhuizing is verlopen. Dat is het uitgangspunt waarmee iedereen binnen ons bedrijf elke dag weer vol enthousiasme aan het werk gaat.

Uw verhuizing is zorgenvrij

Onze medewerkers beschikken over de vakkennis, moderne hulpmiddelen en een groot assortiment aan verpakkingsmaterialen. Daarmee kunnen we elk soort verhuizing probleemloos uitvoeren. Of het nu gaat om een particuliere of bedrijfsverhuizing, een kunstverhuizing of een overzeeverpakking. En of u nu gaat verhuizen van/naar Maastricht, Roermond, Venray, Heerlen, Sittard-Geleen, Venlo of waar dan ook in Limburg of daarbuiten. Een door ons verzorgde verhuizing is voor u altijd zorgenvrij.

Bespreek uw wensen met onze verhuisadviseur

Uw verhuizing begint met een bezoek van onze verhuisadviseur. Een vakman met ervaring in alles wat bij verhuizingen komt kijken. Hij taxeert het volume van de inboedel en informeert u over het verloop van de verhuizing. Tevens noteert hij bijzonderheden die voor ons verhuisteam van belang zijn. Zijn bezoek is voor u waardevol, gratis en het verplicht u tot niets.