Over ons

De Limburgse Verhuis Centrale zorgt dat uw nieuwe huis snel uw thuis wordt

Verhuizen betekent vaak een nieuwe start maken. De Limburgse Verhuis Centrale zorgt dat u op een prettige, snelle en veilige manier van uw nieuwe adres uw nieuwe thuis maakt. Met uw eigen vertrouwde spullen. Onze verhuizers zijn dan ook deskundige en speciaal getrainde professionals die gemiddeld al tien jaar bij ons werken. Wij plannen uw verhuizing zorgvuldig en nemen graag de tijd om met u te bespreken hoe we uw verhuizing gaan aanpakken.

Meer dan 30 jaar service en kwaliteit in verhuizen

De Limburgse Verhuis Centrale heeft meer dan 30 jaar ervaring met verhuizingen in Limburg en ver daarbuiten. Eigenaar Bart Strang is hoogstpersoonlijk bij elke verhuizing betrokken. En ook zijn vrouw Ietje werkt in de zaak. Samen met andere medewerkers zorgt ze voor professioneel klantcontact en een zorgvuldige administratie.

Het verhuisvak zit bij Bart in de genen. Zijn vader en grootvader waren ook al verhuizers. En net als toen is nog steeds elke verhuizing uniek. Dat vereist elke keer maatwerk, een zorgvuldige planning en persoonlijke aandacht voor de klant.

Hoe wij zorgen voor een verhuizing zonder schade

  • Uw verhuizing begint bij het beschermen van een of meerdere deur(en) waar de verhuizers vaak langslopen.
  • Een schoonloopmat wordt uitgerold: wel zo makkelijk bij slecht weer of als de bestrating voor uw nieuwe woning nog niet gereed is.
  • Meubels worden ingepakt met krasvrije verpakkingshoezen en krimpfolie, zodanig dat er geen beschadigingen kunnen optreden.
  • Matrassen verpakken we in matrashoezen: u krijgt ze dus zeker weten in dezelfde staat terug.
  • Uw hangende garderobe hangen we keurig op in kledingcontainers zodat uw kleding niet vuil wordt en niet kreukt.
  • Schilderijen, hifi-apparatuur en bijvoorbeeld uw TV wordt verpakt in speciaal daarvoor gefabriceerde kisten, voorzien van schokabsorberend materiaal.