Internationale verhuizing

Een internationale verhuizing lijkt vaak een hele operatie. Maar met een verhuizer met de juiste kennis van zaken bent u snel gesetteld op uw nieuwe adres. Naast vakkundig inpakken is een goed inzicht in de administratieve begeleiding nodig. Evenals kennis van verscheping en douaneformaliteiten, vestigingsvoorwaarden in het buitenland en verzekeringsvoorwaarden.

Verhuizen naar het buitenland of juist weer terug

De Limburgse Verhuis Centrale heeft alle benodigde kennis in huis om u te helpen bij uw verhuizing naar het buitenland. Wij helpen u trouwens ook graag bij een internationale verhuizing in omgekeerde richting: van het buitenland terug naar Nederland. De Limburgse Verhuis Centrale beschikt over steunpunten in 70 landen.

Inboedeltransport via schip of vliegtuig

Een internationale verhuizing naar een bestemming overzee via schip of vliegtuig vereist een deskundige aanpak. Het veilig overbrengen van de inboedel hangt in grote mate af van de wijze waarop de goederen zijn ingepakt. Wij hebben ons ontwikkeld tot ware verpakkingskunstenaars voor wie foam, krimpfolie, noppenfolie, golfkarton en vochtwerende verpakkingsmaterialen geen geheimen kennen.

Wij kunnen uw internationale inboedeloverbrenging verzorgen volgens bijvoorbeeld door-to-door service of CIF condities.

Internationale verhuizingen van machines

Ook verzorgen wij het inpakken, aanleveren en verschepen van machines van opdrachtgever tot ontvanger.